ÖGONFRANSFÖRLÄNGNING

Phia's Naglar & Skönhet

Norrgårdsvägen 3 Bro

Ögonfransförlängning


Kom alltid med nytvättade fransar, ingen makup eller feta krämer kring och på ögonen så att vi kan lägga all din tid på franssättning.


Fransarna ska tvättas 1 gång om dagen, speciell frans rengöring och borste finns att köpa på salongen.


Om du är gravid, har ryggproblem etc och vet med dig att du inte kan ligga stilla på rygg under så lång tid kommer det inte bli ett proffsigt resultat. Ta ur linser innan behandlingen.


Har du ögoninflammation, irritation eller allergier som kliande ögon får du vänta med att boka ditt besök tills detta är bra igen. Har du mycket hosta, förkyld eller andra sjukdomar så är du välkommen när du är frisk.


ÖGONFRANSFÖRLÄNGNING

Jag har precis startat i gång med fransförlängning och erbjuder upp till 50% av ordinarie pris under min cerfifiering. Mer information finns på bokningssidan.Singelfransar

Metoden innebär applicering av en extensionfrans per fullvuxen egen frans. Rekommenderas om du önskar ett naturligt resultat.


Volymfransar

Volymfransar innebär att man fäster flera syntetfransar på varje naturlig frans vilket skapar ett fylligare resultat. Jag är nyutbildad i volym och därför tar denna behandling 3-4timmar.  Bra att veta i fall du har svårt att ligga still länge.


Mixfransar (även kallat hybridfransar)

Här mixar vi singelfransar med tunna syntetfransar som handbyggs till fina vippor och limmas på en och en av dina egna naturliga fransar.


Ögonfransförlängning utförs inte på personer under 18år.

Phia Erdhage

Ägare och grundare

Phia's Naglar & Skönhet

KONTAKT


Besöksadress:

Phia's Naglar & Skönhet

Norrgårdsvägen 3, 197 30 Bro


E-post:

phia@phiasnaglar.se


Telefon:

073-680 49 94

Copyright © All Rights Reserved