SPRAYTAN

Spraytan

Dagen innan (24h)

Raka/vaxa/sockra de områden du vill ha hårfria. Duscha och skrubba kroppen ordentligt så att alla döda hudceller försvinner. Använd skrubbhandskar istället för skrubbkrämer som kan innehålla olja och förhindrar spraytan vätskan att absorberas i huden.

Samma dag som behandlingen

Ingen lotion, deo/parfym ska finnas på huden och kom helt utan makeup.


Ha mörka löst sittande kläder att gå hem i samt ta med paraply om vädret kräver det.

Fördelar med spraytan

Solens strålar och solarier är inte hälsosamma för kroppen. Spraytan ger dig en naturligt gyllenbrun färg utan risk för rynkor, soleksem, sveda eller hudcancer!


Du får ett snabbare resultat än om du solar naturligt eller i solarium. Människor som har svårt för att bli bruna genom solen/solarium får garanterat ett mycket bra resultat av det här. Huden får en skönhetsbehandling samtidigt som du blir läckert gyllenbrun!


Hur färgar det huden?

Spraylösningen härstammar från sockerrör, och den aktiva ingrediensen är ett färglöst socker som heter Dihydroxyaceton, DHA. DHA reagerar med ett protein – keratin, i det yttersta lagret i huden – hornlagret, och skapar där ett brunt pigment.


Hur går det till?

Vi handsprayar med maskin för bästa resultat!  Du kommer att stå få i ett spraytantält med underkläder alternativt badbyxor/bikini med eller utan topp.Efter behandlingen

Undvik vatten och sådant som får dig att svettas innan första duschen. Det blir fläckar!


Efter 1-8 timmar (beroende på önskad färg) duschar du av överskottfärgen, ingen tvål behövs. Badda dig torr med handduken.


Du kommer känna dig relativt ljus efter din första dusch, men oroa dig inte, färgen utvecklas under de kommande timmarna.