BOKA TID

Boka tid

Bokning av tid kan du göra precis när du känner för det genom att besöka min onlinebokning hos bokadirekt.


Onlinebokningen är öppen dygnet med bokningsbara tider runt ca  2-6 månader framåt.


Du kan också boka tid via telefon.  Under dagtid är jag oftast upptagen med behandlingar och har svårt att svara.  Om du vill att jag ringer tillbaka så skicka gärna ett sms.


Betalning sker på plats, kontant alternativt med Swish.Väl mött!

PhiaBokningsvillkor

När du bokar en tid har du också godkänt följande bokningsvillkor

Avbokning/ändring av tid eller byte av behandling ska ske minst 24 timmar innan bokad tid för att inte vara "en sen avbokning".


Ej avbokad tid, oavsett orsak, debiteras mot faktura.


Vid sen betalning tillkommer påminnelseavgift samt dröjsmålsränta. Vid obetald faktura skickas ärendet vidare till inkasso.


Är du mer än 15 minuter sen kommer vi inte hinna med din behandling utan måste då boka om din tid. Du blir debiterad med fullt belopp för den behandling vi inte hann med.


Därför blir du debiterad

När du bokar tid för behandling är det lika med ett avtal. Du (köparen) förbinder dig att komma till mig vid en i förväg överenskommen tid och köpa en behandling.


Jag (säljaren) förbinder mig då att reservera denna tid för dig och inte sälja den till någon annan. Så länge du inte avbeställer tiden 24 timmar innan - så kan jag inte sälja den till någon annan.


Bokar du tid via min onlinebokning går det inte att avboka när det är mindre än 24 timmar innan behandlingen börjar. Dessa bokningsvillkor gäller även för avbokning via e-post och sms.

Unna dig lite vardagslyx eller sätt guldkant till bröllopsfesten