OM

Om mig

Phia heter jag och det är mig du träffar när du kommer på en behandling.


Med en teknisk bakgrund inom bland annat optoelektronik och produktionsstyrningssystem var min plan från allra första början inte att bli egen företagare inom skönhet. Jag ville helt enkelt bara utbilda mig till Nagelterapeut för kunna göra mina egna naglar hemma med rätt kunskap och godkända produkter.


En av anledningarna till att jag nu driver eget är att jag har lite svårt att stanna upp och nöja mig när jag vet att det finns mer att lära och möjligheter att utvecklas. Vetgirig, driftig och positiv skulle man enkelt kunna beskriva mig.


Så, 2010 tog jag min första master i naturlig nagelvård följt av SPA manikyr och pedikyr. När grundplåtarna var lagda kom sedan gel- och akryltekniken in för att kunna förstärka och förlänga naglarna. Däremellan har jag gått diverse dekorationskurser och come overs för att lära mig hantera olika leveratörers material och hålla mig uppdaterad.


Följande år har menyn succesivt utökats med olika utbildningar och uppdateringar som du kan läsa om på sidan här.


Min senaste utbildning är inom hudföryngring (microneedling och plasmabehandling) och jag kan stolt presentera att jag är den första i Sverige som cerifierats till PhiLings Artist.


Varmt välkommen!

 


A smile is the best make up

any girl can wearMarilyn Monroe


Följ mig på Instagram och Facebook

för inspiration både till vardags och fest